Bühne Special Noud Bles: een feestelijke lichtpunt in bewolkte tijden

Zo noemt Aspektuitgever Perry Pierik het speciale nummer van literair-cultureel tijdschrift Bühne, gewijd aan bijna vijftig jaar schrijverschap dat wordt uitgebracht rond de 75e verjaardag van Noud Bles.

Deze Noud Bles editie bevat gedichten, een kort verhaal, essays en columns van deze schrijver plus bijdragen van bevriende auteurs als Marijke Hanegraaf, Wim Huijser, Jan de Rooy, Michiel van Kempen, Margreet den Buurman, Victor Vorrmkoning, Thomas Verbogt en anderen.

De corona-pandemie die begin maart 2020 Nederland lamlegde, maakte alle publieke optredens onmogelijk.  De redactie van
Bühne bood de mogelijkheid om op de website van het tijdschrift een presentatie te verzorgen. Literair publicist Wim Huijser interviewde Noud Bles in Boekhandel Het Colofon in Arnhem, Lucas Guitink maakte het mooie beeldverslag dat aantrekkelijk ingekaderd door Margreet den Buurman op de website van Bühne en op diverse Facbookpagina's verscheen. Bekijk de uitgebreide presentatie op de pagina van Bühne of het interview alleen. Van dit twintig minuten durende filmpje is een verkorte versie gemaakt. Wil je die zien, kies dan: verkorte versie.
Noud Bles editie Bühne, ISBN 9789463388726, € 9,95
Verkrijgbaar in elke boekhandel, bij Uitgeverij Aspekt;  informatie, ga naar pagina Contact.
Bühne
Bühne
 
terug naar publicaties